Team Tapiola Gloria old etsii uusia pelaajia

Laji on joukkuevoimistelu, joukkueen kotipaikka on Espoo ja pelattava sarja SM 12-14v. Joukkueeseen kuuluu 18 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

Haluatko joukkuevoimistella suomen huipulla?

Olemme Tapiolan Voimistelijoiden SM14-16v sarjan seuran edustusjoukkue Team Loiste.

Tällä hetkellä joukkueessa voimistele 9 taitaavaa, motivoitunutta ja ahkeraa nuorta tyttöä. Otamme kausittain joukkueeseen mukaan saman taitotason omaavia voimistelijoita joilla motivaatio ja treeni-into on kohdillaan.

Mikäli kiinnostuit ota yhteyttä joukkueen valmentajaan Katri Kukkolaan katri(piste)kukkola(miuku)gmail(piste)com

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 3 päivää sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Team Tapiola Gloria old: kokoonpano